Modele de cusca pentru porumbei

Posted on February 17th, 2019 by paragonfreightadmin under Uncategorised.

Trape. Trapele sunt niste intrari foarte simple. Scandura pentru aterizare nu ajunge pana in intériul adapostului. Deschizatura va fi impartita in mai multe segmenté cu latimea de 11 cm, distinct de stinghii de lemn sau nu metalice. Acestea Insa nu sunt Perfect verticale, ci inclinent in partea de sus spre intérieurul adapostului (aprox. 5 cm.), fixandu-se de Scandura pentru aterizare in partea inferioara. Deseori, PE muchié scandurii de aterizare se fixeaza o Bara rotativa, Care se invarte usor spre intérieur la contactul cu picioarele pasarii. Porumbelul Care incearca sa IASA prin deschizatura se va prinde cu picioarele de aceasta Bara, dans incercarea de a castigá stabilitate pentru a se LANSA. Dans acest moment bara se va roti spre intérieur, deplasand astfel si Centrul de greutate al pasarii, aceasta dezechilibrandu-se va reveni dans l`intérieur. Porumbeii vor invata Rapid ca iesirea DIN adapost nu este posibila si vor renunta sa mai incerce.

Cand se doreste eliberarea pasarilor DIN adapost, intregul ansamblu se lasa in Jos si se deschide. Exista si posibilitatea ca Ansamblul sa fie Fix si sa se amenajeze o Clapa suplimentara care sa permita iesirea. Pentru rasele mai délicate se intrebuinteaza metoda boxelor Izolate, complet inchise, numai cu o mica USA de renforcer pentru porumbei si cu partea de sus demontabila, pentru a putea fi introduse cuibarele si pentru curatarea si dezinfectarea boxei. Un constructia. Pentru 6 perechi: 3, 50 x 2 ampreta la sol. se va Turna o Placa de Beton Armat cu o grosime de 10 cm. se poate construi DIN pereti inchisi cu FATA DIN PLASA sau perete inchis spre partea expusa Vântului si restul DIN PLASA. Trebuie aleasa o PLASA cu ochiuri de dimensiuni MICI, pentru a impiedica patrunderea rozatoarelor. Tot din acest motiv PLASA trebuie prinsa in Fundatie pentru a se asigura etanseitatea.

Acoperisul trebuie sa aigure pastrarea uscata a intérieurului. Voliera trebuie prevazuta cu o USA de acces pentru crescator, iar pentru cresterea in semi-libertate a pasarilor este necesar sa prevedeti o fereastra de Zbor (50 x 30 cm.), situata in partea de sus a volierei si prevazuta cu o Trapa de aterizare. Celula de cuibarit este cel mai important spatiu pentru perechile reproducatoare. Numai perechea “locatara” poate STA in intériul EI, intrusii fiind alungati imediat atat de femela cat si de mascul. Dans urma acestor Lupte pasarile se pot Rani (en Special la Decker capului) Dar se intampla destul de rar Caci intrusul dispare destul de repede la aparitia “proprietarului”. Celula de cuibarit trebuie sa fie destul de Mare pentru a permite ca amandoua pasarile sa STEA Comod à l`intérieur. Pentru ca inainte ca prima serie de Pui sa paraseasca Cuibul, perechea va depune Alte OUA, este necesar ca marimea celulei sa permita camerieri a doua cuiburi. Acestea pot STA alaturi, intre ELE fiind un perete despartitor sau pot fi amplasate suprapuse.

Pentru rasele mai délicate se întrebuințează metodă boxelor isolat, complet închisă, numai cu o Mică ușa de renforcer pentru porumbei SIC cu partea de sus demonstabilă, pentru a putea fi introduire cuibarele și pentru curățarea și dezinfectarea boxei. Pentru creșterea PE scară commercial a porumbeilor de carne se utilizează porumbare-șoproane acoperite Complete sau Numai pe jumătate, închisă latéral cu scânduri, Cu uși pentru porumbei și Personal de serviciu, iar în față cu Voliere DIN sârmă cadrilată. Pereții DIN Fund sunt acoperiți cu boxele de clocit de 40 cm lungime, 40cm lățime și 30 înălțime, câte Două pentru fiecare Pereche. Pentru a Evita umezeală și pătrunderea șobolanilor, pardoseal se construiește la 40-50 cm deasupra nivelului solului. Porumbarele-șoproane Sun înșirate PE rânduri, prevăzute cu un apaduct propriu, legat de puțul sau Turnul de apă Motor al crecatoriei.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.